DOLAR

32,2204$% 0.12

EURO

35,0337% 0.09

STERLİN

40,9987£% 0.15

GRAM ALTIN

2.501,28%-0,35

ÇEYREK ALTIN

4.059,00%-0,34

BİTCOİN

฿%

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Milli Haber
  • Genel
  • UFÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri,3 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü

UFÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri,3 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin “en büyük profesyonel yarışma ve gastronomi” etkinliklerinden biri olarak nitelendirilen “GastroAntalya23” 15-18 Kasım tarihleri arasında, Antalya’da yapıldı. “Türkiye Anadolu Aşçılar Federasyonu ” ve “Akdeniz Gastronomi ve Mutfak Yıldızları  Derneği” öncülüğünde yapılan 4. Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları  Buluşmasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Uluslararası Final Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü temsil etti.

Açıklamada, 36 ülkeden, 46 kategoride yüzlerce şef ve şef adayının yarıştığı Gastro Antalya 2023 yarışmalarında, Kuzey Kıbrıs’tan katılan tek üniversite olan UFÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin, farklı kategorilerde 3 altın madalya ve 4 gümüş madalya kazandığı belirtildi.

Kemal Ferit, Dervişe Demir ve Selim Yeşilpınar’ın öncülüğünde yarışmaya katılan öğrencilerin kazandıkları ödüller şöyle:

“Baran Savga-balık tabağı altın madalya; Eylül Arabul- makarna tabağı altın madalya; Sevda Aslan -ana yemek tabağı altın madalya; Busenaz Yıldır -tatlı tabağı gümüş madalya ve Eylül Arabul, Sevda Aslan, Busenaz Yıldır -takım yarışmasında 3 gümüş madalya.”

ad826x90
0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.